Salgs- og leveringsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Rasmus Klump Galleriet er ejet af:

Lykkedal Media Aps
Vadbro 11, 2. th.
2860 SØBORG
Danmark

CVR: 31080991

tur@lykkedalmedia.dk

Priser og Valuta

Alle priser på Rasmusklumpgalleriet.dk er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. 25 % moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger til udlandet, når der betales med et kreditkort udstedt i Danmark.

Priserne vises altid i Danske Kroner, når webshoppen vises på dansk.

Transaktioner vil altid blive udført i danske kroner. Kortudstederen kan påføre gebyrer for valutaomregning. Rasmus Klump Galleriet er ikke ansvarlig for gebyrer pålagt af kortudstederen.

Varer som postleveres til lande udenfor EU er fritaget for moms. Der kan dog tilkomme toldafgift, hvilket Rasmus Klump Galleriet ikke er ansvarlig for.

Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl, prisændringer og udsolgte eller udgåede varer.

Betaling

Det er som privatkunde kun muligt at betale med kreditkort hos Rasmusklumpgalleriet.dk, da det sikrer dig bedst muligt som forbruger.
Følgende kort modtages: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB.

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os. Du modtager kvittering for betalingen pr. mail.

Rasmus Klump Galleriet opkræver IKKE gebyrer fra PBS for gennemførte transaktioner. Du vil kun blive opkrævet det beløb, du har kunnet se i forbindelse med din betaling samt aktuelle leveringsomkostninger, hvis der er valgt levering til en adresse udenfor Danmark.

Ordrebekræftelse

Når du har afgivet din ordre vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med købet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, som du skal oplyse, hvis du henvender dig til Rasmus Klump Galleriet.

Lager

Alle produkter, der vises på hjemmesiden, vil som udgangspunkt være på lager. Nogle produkter kan dog være udsolgte, Hvis dette er tilfældet, vil vi informere om det via e-mail med det samme og ikke senere end 5 dage efter ordremodtagelsen.

Levering

Varer bestilt på Rasmusklumpgalleriet.dk sendes med GLS.

Leveringstiden vil normalt være 2-7 hverdage for forsendelse til Danmark. Er leveringstiden længere, vil du blive informeret om dette via e-mail. Du vil modtage en e-mail fra os, når din ordre afsendes fra vores lager.

Det er dit eget ansvar at afhente pakken indenfor den tidsgrænse, som GLS sætter. Det vil typisk være en uge efter, at du har modtaget pakkesedlen fra dem. Hvis Rasmus Klump Galleriet får pakken retur på grund af manglende afhentning, har du mulighed for at få den tilsendt ved at indbetale forsendelsesomkostningerne. Dette sker efter aftale med Rasmus Klump Galleriet.

Bestillinger til udlandet vil ligeledes blive afsendt inden for 2-7 hverdage, med mindre andet oplyses i en e-mail. Vi kan dog ikke garantere for de lokale udbringningsforhold og kan derfor ikke love en bestemt leveringstid ved udlandslevering.

Leveringsomkostninger Danmark

Ved levering til adresse i Danmark opkræves et leveringsgebyr på 45,00 kr.

Leveringsomkostninger Grønland, Færøerne og øvrige udland

Ved levering til Grønland og Færøerne tillægges porto efter gældende takster. Leveringsomkostningerne til udlandet afhænger af det aktuelle land samt ordrens totale vægt og størrelse.

NB: Ved levering uden for EU kan det nationale toldvæsen opkræve told og moms for forsendelsen. Rasmus Klump Galleriet er ikke ansvarlig for, om det nationale toldvæsen opkræver told eller moms.

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at fortryde dit køb efter følgende betingelser: Du skal inden 14 dage meddele os, at du fortryder købet. Herefter har du 14 dage til at sende varen retur. Hvis du vælger at returnere en vare, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Hvis varen er brugt, vurderer Rasmus Klump Galleriet, hvad varen kan sælges for til en anden kunde. En evt. værdiforringelse fratrækkes det beløb, du får retur.

Fortrydelsesretten gælder også gavekort.

Du kan fortryde et køb ved at:
1) nægte at modtage varen, eller
2) meddele Rasmus Klump Galleriet, at du fortryder købet. Du har herefter 14 dage til at returnere varen.

Fragtomkostningen ved at returnere varen til Rasmus Klump Galleriet påhviler dig som forbruger.

Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage fra vi har modtaget varen, modtage en anvisning af det betalte beløb. Beløbet vil blive overført til det kort, som du anvendte ved betalingen.

Bemærk! Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Send varen til:

Dansk Plakatkunst
Att: Novictus ApS
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles pr. e-mail: kontakt@rasmusklumpgalleriet.dk

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler naturligvis rimelige forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Varen skal altid indsendes i forsvarlig emballage, så varen ikke lider skade under transporten. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsretten kan kun udnyttes, hvis reklamationen er berettiget og manglen ikke skyldes forkert brug eller skadeforvoldende adfærd.

Husk altid at medsende en beskrivelse af, hvorfor varen lider af en mangel.

Send varen til:

Dansk Plakatkunst
Att: Novictus ApS
Kalkgravsvej 10
4000 Roskilde

Det med småt

Aftaler med Rasmus Klump Galleriet indgås på dansk eller engelsk. Når du handler på Rasmusklumpgalleriet.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

Er du bosat uden for Danmark, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, når du handler på Rasmusklumpgalleriet.dk

Rasmusklumpgalleriet.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

En eventuel tvist mellem Rasmusklumpgalleriet.dk og en erhvervsdrivende afgøres ved byretten i København.

Persondatapolitik

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via Rasmusklumpgalleriet.dk til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse fra DIBS, som er sikkerhedsgodkendt af PBS. Oplysningerne gemmes ikke af Rasmus Klump Galleriet.

Personoplysninger transmitteres til Rasmusklumpgalleriet.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes af Rasmusklumpgalleriet.dk i en database på en central server under bedst tænkelige sikkerhedsforanstaltninger i forhold til utilsigtet adgang udefra. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

Ved at tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev, giver du os ret til at sende dig produktdetaljer og specielle tilbud. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld linket i e-mailen.

Copyright og billedbrug

Det er ikke tilladt at downloade eller reproducere billeder fra Rasmusklumpgalleriet.dk. Person(er) som forsøger at reproducere billeder fra siden vil blive retsforfulgt.

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gyldige fra januar 2015.